Wees eens eerlijk....loopt ├ęcht alles op rolletjes?

Je hebt een mooi bedrijf waar met passie wordt gewerkt. En daar ben je trots op. Op de prachtige producten of diensten die je levert. Op je trouwe schare bezoekers, gasten en klanten. En natuurlijk op je collega's, die zich elke dag opnieuw 100 % inzetten om je doelstellingen waar te maken.

Wees eens eerlijk... je zou graag wat extra handen willen hebben voor je projecten, organisatie, marketing en sales!

Goede projectondersteuning bestaat uit de juiste ingredi├źnten: kennis van zaken, brede ervaring en veel inlevingsvermogen. Tel daar begrippen als hands-on-mentaliteit, doelgericht en besluitvaardig bij op. Dat verstaan wij onder 'organisatieondersteuning met een bite!'

Elk project is een kiemplant, vol energie om uit te groeien tot een prachtige boom. Het enige wat het daarbij nodig heeft, is de juiste verzorging: aandacht, water, pokon of....... juist een flinke snoeischaar.

Fair Treats biedt startende, kleine en middelgrote bedrijven ondersteuning op gebied van sales, marketing en account-management. Uitvoer en organisatie... zonder eindeloos overleg en tot in de puntjes verzorgd, precies zoals jij dat wilt!